Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1541 až 1550 z celkem 2415 článků.
994_Kutnarova_Vinohrady.jpg

Ladies ztratily vedení a na hřišti nováčka padly

Ještě pár minut před koncem druhé třetiny měly jednogólový náskok, následně o něj ale v oslabení přišly a ve třetí části inkasovaly dvě rozhodující branky. Ladies prohrály slibně rozehrané utkání s Panthers 3:5.

986_Hovorak_Martin_trener.jpg

Martin Hovořák: Náš styl hry se nebude výrazně měnit

Jeho tým se musel po sestupu z nejvyšší soutěže vypořádat s řadou odchodů, některé opory však setrvaly a některé další se do týmu po delší době vrátily. Řeč je především o bratrech Stuchlících nebo o Dolejšovi s Lancem. Martin Hovořák, kouč mužského áčka, už vyhlíží start nové sezony.

992_Bolek_trener.jpg

Boleslav Kytka: Chceme hrát rychlý kombinační florbal

Minulá sezona Ladies vygradovala sedmým zápasem 1. kola play down s Olomoucí. Vinohrady se radovaly z vítězství a následné záchrany. Teď před týmem stojí další výzva v podobě už čtvrté extraligové sezony v řadě. Na to, v jakém stavu se tým nachází, jsme se zeptali kouče Bolka Kytky.

991_Starsi_zaci_radost_z_postupu.jpg

Víkendové menu: Nová sezona je tu, do boje vyrazí 6 týmů!

Nová sezona už netrpělivě přešlapuje za dveřmi a kromě našich elitních týmů jí v prvním hracím víkendu vyjdou vstříc další tři dospělácké a tři mládežnické celky. Na pražských hřištích tak bude k vidění mimo jiné i kompletní ženská základna SKV se svými třemi celky nově ve třech různých soutěžích