Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1531 až 1540 z celkem 2415 článků.
1010_Lisa_Boys.jpg

Sokolové přišli o všechny body po zběsilé přestřelce

V utkání na půdě Karlových Varů vedli Vinohradští už 4:1 a 5:2, ještě devět minut před koncem drželi jednogólový náskok, přesto nakonec odjíždějí bez bodu. Soupeř v závěru duel otočil ve svůj prospěch a po výsledku 12:9 si tak SKV připisuje první porážku v novém ročníku.

1005_logo_skv.jpg

Ladies vedly nad Elite už 3:0, přesto prohrály v prodloužení

Vinohrady sice vybojovaly na půdě Elite první bod v novém ročníku extraligy žen, v utkání však pomýšlely na vítězství. Už v osmé minutě totiž vedly 3:0 a vedení si udržovaly až do třetí třetiny. Nakonec berou pouze bod za prohru 4:5 v prodloužení.

1002_Pepka_placani.jpg

Vítkovice vyškolily Ladies 16 góly

Po úvodním kole, kde svedly souboj s Pantherkami, vyzvaly Ladies ve druhém kolo soupeře z úplně opačného konce tabulky. Na své půdě hostily mistryně z Vítkovic. A zápas nepřinesl žádné překvapení. Favorit z Moravy nadělil sokolkám 16 gólů a domů odjel maximálně spokojený.

1000_Vinohrady_Olomouc_Ladies_zachrana.jpg

V sobotu na muže, v neděli na ženy

Rieger aréna bude o víkendu plná florbalu. V sobotu od 18 hodin vyzvou Boys Havířov, v neděli od 16:00 zase na hřiště vyrazí Ladies, které se utkají s úřadujícími mistryněmi z Vítkovic. Dorazte oba týmy podpořit!