Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1741 až 1750 z celkem 2415 článků.
795_Bara_Reichova.jpg

Ladies ztratily body s Tatranem

V neděli odpoledne po vydatném teambuildingovém obědě se ženské áčko přesunulo do Rieger arény připravené vyzvat svého rivala – Tatran. Všichni očekávali zuřivý boj, možná dokonce boj s dobrým koncem. Bohužel oslavy se nakonec nekonaly, neboť Tatran dokázal vstřelit o branku víc.

792_Muzi_pohar_ceska_lipa.jpg

Vinohrady uspěly v České Lípě!

Muži porazili Českou Lípu na jejím hřišti 8:4 a připsali si tak první body do tabulky osmifinálové skupiny B v Poháru České pojišťovny. Třemi góly se na výhře podílel Lukáš Gregor.

793_Benfika.jpg

Víkendové menu: Benfika vyzve lídra tabulky

Po dvoutýdenní pauze se představí mužské béčko, které na domácím hřišti vyzve Kutnou Horu a pražské Panthers. A právě nedělní derby bude třaskavým soubojem mezi čtvrtým a prvním týmem divize.

789_Muzi_A_kreky_vysmaty.jpg

Muže čeká pohár s Lípou a výjezd do Otrokovic, ženy vyzvou Tatran

Perný program čeká oba naše elitní týmy po týdenním volnu. Muži se nejprve ve čtvrtek představí na hřišti České Lípy v rámci Poháru České pojišťovny, v neděli pak zamíří na Moravu, aby zde poměřili síly s otrokovickými Panthers. Ženy vyhlížejí důležitý zápas s Tatranem.

787_Eliska_starsi_zakyne.jpg

Starší žákyně třikrát vyhrály a slaví postup!

Tento víkend byl především ve znamení vinohradských mužů. Jedinou dívčí složkou, hájící v posledních dnech barvy SKV, byly starší žákyně. Vedly si však výtečně a po třech vítězstvích postupují do vyššího koše!

786_Ladies_smutek.jpg

Ženy v Liberci na body nedosáhly

Venku svítilo sluníčko, bylo krásné počasí, a tak se ženy vydaly na výlet do Liberce v dobré podzimní náladě. Bohužel ve stejné náladě neodjížděly. Prospaný začátek druhé třetiny vzal SKV jakékoliv šance na zisk bodů.