Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 231 až 240 z celkem 2409 článků.
2329_strzi_radlice_placani.jpg

Víkendové menu: Juniorky proti Chodovu, ve hře oba týmy starších žáků

Juniorky si po postupu přes Spartu zahrají proti jednomu z elitních týmů 1. ligy. V osmifinále play off totiž vyzvou Chodov, druhý celek základní části. Svěřenkyně Šimona Krále budou v sérii hrané na dvě vítězná utkání čelit kvalitnímu sokovi nejprve v sobotu na jeho půdě, v neděli odpoledne se pak zápas přesune do Rieger arény. Ve hře budou o víkendu také oba týmy starší žáků, mladší žákyně a elévové.

2327_Hajek_buly_FBC_Ostrava.JPG

Sokolové vstoupí do osmifinále play off! V neděli se bude hrát v Rieger aréně

SKV podruhé ve své historii postoupilo do vyřazovací části Livesport Superligy. Před třemi roky se odehrály pouze dva zápasy čtvrtfinále na půdě Mladé Boleslavi, následné domácí odvety zhatil koronavirus. Až tuto neděli tak budou mít příznivci Vinohrad možnost zhlédnout svůj tým v play off v tradiční Rieger aréně. Hrát se bude od 17:00 a střetnutí naváže na sobotní bitvu v Ostravě.

2328_juniorky_play_off_sparta.jpg

Shrnutí týdne: Juniorky přetlačily Spartu a jdou dál! Junioři končí

Bylo to drama až do poslední minuty, nakonec to však juniorky SKV zvládly. V rozhodujícím třetím střetnutí přetlačily v derby pražskou Spartu 3:2, když vítěznou trefu vsítila minutu před koncem Běla Novotná. Juniorky v osmifinále play off narazí na Chodov. Sezona už naopak skončila juniorům. Ti v úvodní fázi vyřazovací části nestačili na brněnské Gullivers.

2325_Hartman_SKV_Black_Angels.JPG

Uděláme vše, abychom si sezonu prodloužili, burcuje tým kapitán Hartman

Po třech letech se SKV opět chystá na vyřazovací část Livesport Superligy. Zatímco v roce 2020 zhatil plánované domácí zápasy s Mladou Boleslaví koronavirus, tentokráte už by vše mělo klapnout, a tak bude Rieger aréna svědkem historicky prvního domácího utkání SKV v rámci play off. Sokolové vyběhnou na hřiště proti ostravskému FBC a celý tým se na střetnutí těší!

2324_Tatran_SKV_Pergler_Trojacek.jpg

Sokolové i přes prohru s Tatranem postoupili do play off!

Nakonec se to povedlo! Sokolové v závěrečném utkání základní části sice nedokázali vyzrát na suverénní Tatran Střešovice a po porážce 1:11 už své bodové konto nerozšířili, díky domácí prohře České Lípy však mohou mít radost! Jejich sok v boji o postup do předkola play off totiž zůstal na 11. příčce, a tak si SKV po třech letech zase zahraje vyřazovací část.

2323_skv_mlzi_cerni_letnany.jpg

Turnaj mladších žáků v Letňanech pohledem zaujatého diváka

Sobotní ráno, byla by šance si přispat. Ale nestane se, „černí“ mlži mají turnaj v Letňanech, sraz neúprosně na 8:00 a první zápas začíná o hodinu později. Na koho že kluci narazí? Začátek obstarají Falcons z nedalekého Brandýsa a potom je měla prověřit Kutná Hora. Ta na poslední chvíli odřekla a Fbc Draci z Říčan přišli s nabídkou, že přivezou ještě jeden tým na „přáteláky“. 

2322_juniori_prague_games_2021_jilek.jpg

Víkendové menu: Junioři se v play off střetnou s Gullivers Brno

Junioři zvládli závěr základní části 1. ligy a vybojovali si místenku v play off. V něm o víkendu naskočí proti brněnským Gullivers. První střet se odehraje v sobotu na hřišti soupeře, v neděli se pak série přesune do Prahy, konkrétně do haly ZŠ Campanus. Poslední dva zápasy v dlouhodobé fázi soutěže čekají Ladies. Ženské áčko se v sobotu na Vinohradech představí proti Týnu a v neděli dopoledne vyzve Soběslav, rovněž v hale ZŠ Campanus.

2320_Ivan_Pergler_hattrick_SKV_BA.JPG

Ivan Pergler: Musíme být připraveni na vše

V posledním utkání se sokolové prezentovali dobrým výkonem a Black Angels doma v derby zdolali 7:4. To otevřelo Vinohradským cestu k výhodnějšímu postavení v tabulce. Zda to bude stačit na play off, se ukáže až po posledním kole. V něm Vinohradští zamíří do Plzně, aby zde ve výjezdním utkání poměřili síly s dosud suverénním Tatranem. Před duelem 26. kola promluvil Ivan Pergler.

2321_benfika_mistrem_divize.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika mistrem divize A! Junioři míří do play off!

Tři radostné zprávy přinesly víkendové výsledky vinohradských týmů. Benfika zvládla ošemetný zápas na půdě Děčína a po výhře 11:8 ovládla tabulku divize A. Úspěšně zakončili základní část také junioři, kteří z víkendového dvojutkání s Wizards vytěžili čtyři body a mohou se těšit na boje ve vyřazovací fázi. Plný počet bodů braly ze svých zápasů Ladies!