Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 421 až 430 z celkem 2414 článků.
2145_mladsi_zaci_turnaj_leden_tymovka.jpg

Shrnutí víkendu: Mlži jenom vítězili, Benfika dala 18 gólů!

Vydařený víkend za sebou mají vinohradské celky. Oba dva týmy mladších žáků si počínali suverénně a počítaly samá vítězství! A dominanci prokázala také Benfika. Kluci z mužského béčka si proti Jablonci zastříleli a do sítě soupeře nakonec nasázeli úctyhodných 18 branek. Deset z nich přidali ve třetí třetině. Důležitou výhru v Plzni vybojovali junioři.

2142_juniori_pekarek_stiri.jpg

Víkendové menu: Ladies míří na jih Čech, junioři pro změnu do Plzně

Na hřištích soupeří se o tomto víkendu představí jak Ladies, tak junioři. Těm byl jeden zápas odložen, nicméně v neděli svěřenci kouče Purkrábka k utkání vyběhnou. A sice na hřišti Slavie Plzeň. Ladies pojedou na jih, kde se v sobotu střetnou s Týnem nad Vltavou a v neděli se Soběslaví. Ve hře budou také mužská Benfika a céčko. O výhry zabojují rovněž oba týmy mladších žáků.

2141_SKV_Mlada_Boleslav_Pastika_Musil.JPG

Sobotní zápas v Mladé Boleslavi je odložen!

Po vzájemné dohodě obou dvou klubů došlo k odložení duelu 24. kola Livesport Superligy, ve kterém měli sokolové nastoupit na hřišti Mladé Boleslavi. V kádru Vinohrad bylo hned několik hráčů pozitivně testováno na koronavirus.

2143_strzi_kladno_leden.jpg

Shrnutí víkendu: Starší žáci na turnaji triumfovali!

Starší žáci absolvovali velmi povedený turnaj. Za tři zápasy nasázeli mladí sokolové 39 branek, inkasovali pouze pětkrát a díky třem výhrám ovládli 4. koš. Dobře si o víkendu vedlo také mužské béčko. I přes okleštěnou sestavu, která byla poznamenaná řadou absencí, vyhráli Nigrin a spol. v Jilemnici nad Semily vysoko 12:4 a nadále se drží na třetí příčce divize B! Vítězně zvládli dohrávku odloženého utkání muži C.

2138_Otrokovice_SKV_Ivan_pergler.JPG

Třetí třetina rozhodla. Otrokovice si z Vinohrad odvezly všechny body

Dvě třetiny se hrál na Vinohradech vyrovnaný zápas, pak ale Otrokovičtí rozhodli o svém vítězství a po výsledku 7:3 nasměrovali SKV s definitivní platností do play down. Vinohradští ještě budou muset o místenku mezi tuzemskou elitou zabojovat. Do kocne základní části zbývají ještě tři kola.

2140_botaska_ilustracni_foto.jpg

Víkendové menu: Benfika se v Jilemnici střetne se Semily

Mužské béčko čeká výjezd na sever! Benfika se v rámci 16. kola divize B představí v Jilemnici, kde ji vyzvou Semily. V prvním vzájemném utkání se svěřenci Viktora Vondry radovali z vysoké výhry, když soupeře z Podkrkonoší porazili obrovským rozdílem 19:0. Uvidíme, jak si sokolové povedou nyní. Ve hře budou také ženy B, muži D, oba týmy starších žáků, mladší žákyně a přípravka.

2137_ondra_stuchlik_skv_chodov.jpg

V neděli večer důležitý domácí duel s Otrokovicemi!

Mužský A tým vyhlíží další důležitý souboj v rámci základní části Livesport Superligy. V neděli od pěti hodin se svěřenci koučů Kotlase a Bouši postaví na hřiště proti Otrokovicím. Panteři jsou přitom v tabulce o šest bodů nad SKV, vzájemný zápas tak může být z pohledu dalšího vývoje v dolních patrech elitní soutěže klíčový. Všichni florbaloví příznivci jsou do ochozů Rieger arény srdečně zváni!

2136_juniori_skv_budejice.jpg

Shrnutí víkendu: Junioři i Ladies načali rok dvěma výhrami!

Skvělý vstup do nového roku! Junioři SKV nejprve na domácí půdě vyprovodili devíti góly Milevsko a následně si všechny body odvezli i z Českých Budějovic. Dva triumfy posunuli svěřence kouče Purkrábka na šestou příčku skupiny A v 1. lize juniorů. Plný bodový zisk si z víkendu odnesly také Ladies a juniorky.

2135_viktor_kopecky_vitkovice_skv.jpg

Kopecký překonal Bínův rekord. Vážím si toho, přiznal ofenzivní lídr SKV

Body přidává jako na běžícím páse. I když se týmu výsledkově nedařilo, na něj byl spoleh. Viktor Kopecký zapsal v posledních pěti zápasech těžko uvěřitelných 17 bodů a už teď překonal rekord Milana Bíny v počtu nasbíraných gólů a asistencí v základní části. A co je na tom všem nejdůležitější, že jeho nedělní příspěvek pomohl sokolům zlomit černou sérii porážek.