Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 431 až 440 z celkem 2414 článků.
2134_pergler_klapa_hattrick_skv.jpg

Neúspěšná série u konce! Sokolové vyhráli v Brně 5:3!

Na tenhle moment čekali sokolové od konce října! Na hřišti brněnského Hattricku si florbalisté Vinohrad konečně mohli opět vychutnat radost z vítězství. Díky skvělé druhé třetině a také díky dvěma brankám Vojtěch Mácy zvítězili v Maloměřicích 5:3 a v tabulce snížili ztrátu na své soupeře.

2132_skv_vitkovice_direkt.jpg

S Vítkovicemi vysoká prohra

Páteční duel 21. kola Livesport Superligy sokolům hrubě nevyšel a od Vítkovic schytali 18 branek. Už v neděli budou mít Vinohradští šanci na nápravu. V Brně se totiž utkají s Hattrickem.

2133_radovan_vnuk_ilustracni.jpg

Víkendové menu: Důležitá střetnutí pro Benfiku!

Mužské béčko se pokusí stáhnout manko na oba dva vedoucí týmy divize B. V sobotu svěřenci kouč Vondry vycestují do Liberce, kde se utkají s místní rezervou. Liberec B se nachází na druhé příčce tabulky. Nedělní soupeř Benfiky je ještě o příčku výš. Ambiciózní Prague Tigers zatím proplouvají základní částí divize bez porážky. Důležité souboje vyhlížejí také Ladies, junioři, dorostenci či juniorky.

2131_petr_hartman_chodov_prehled.jpg

V pátek souboj se sedminásobným mistrem, pak duel v Brně

Superligový program je neúprosný a sokoly nečeká v nadcházejících dnech nic jednoduchého. Už v pátek se postaví na hřiště proti sedminásobnému mistrovi České republiky. Do Rieger arény totiž přijedou Vítkovice. V neděli pak na tento duel navážou svěřenci koučů Kotlase a Bouši utkáním na půdě brněnského Hattricku. V tomto případě půjde o velice důležitý střet.

2129_bohemians_skv_20_kolo.jpg

Gólové hody s Bohemkou nakonec výhru nepřinesly

Střety Bohemky s SKV často přinášejí hromady gólů. To se potvrdilo i v duelu 20. kola Livesport Superligy. Sokolové neměli zápas na Podvinném mlýně špatně rozehraný, nakonec jim ale body proklouzly mezi prsty. Domácí v 57. minutě otočili skóre ve svůj prospěch a zvítězili 12:11. Vinohradským k lepšímu výsledku nepomohly ani skvělé výkony Zbyňka Stuchlíka (0+5) a Viktora Kopeckého (2+3).

2127_juniori_chomutov_prosinec.jpg

Předvánoční víkend: Junioři vyhráli v Chomutově, juniorky s plným počtem bodů

Junioři SKV si zpříjemnili Vánoce vítězstvím v Chomutově. Dokázali tak odčinit nezdar na půdě Karlových Varů. Pod triumf 6:3 na severu Čech se největší měrou postarali Jakub Pekárek (2+0) a Matěj Šaroch (0+2). Předvánoční rozlučka se bohužel nevydařila mužům B. Benfika prohrála doma s Florbalovou akademií z Mladé Boleslavi 7:8. Naopak skvěle si vedly juniorky, které ze svého turnaje vydolovaly šest bodů.

2125_Eliska_Reischlova_SKV_Usti.JPG

Eliška Reischlová: Na týmy, které nás porazily, se dobře připravíme

O víkendu vysoko porazily Ústí (8:2) i Českou Lípu (10:4), uspořádaly vánoční besídku a do nového roku půjdou z páté pozice 1. ligy. Ladies zakončily kalendářní rok 2021 pozitivně. Velkou zásluhu na tom má útočnice Eliška Reischlová, která do SKV přišla před rokem z Bohemians. Se 41 body je týmovým lídrem kanadského bodování. Pro klubový web se rozpovídala nejen o florbalu.

2126_mladsi_zaci_prosinec_2021_sterba.jpg

Přípravka SKV opět stoprocentní, mladším žákům utekl postup mezi prsty

Poslední hrací víkend tohoto kalendářního roku poslal do boje hned dva mládežnické celky Vinohrad. V sobotu se do akce pustila dosud neporažená přípravka, která ani nyní nezaváhala. Naopak mladší žáci byli doslova jediný krok od famózního postupu do dalšího koše, jenže v posledním utkání nezvládli klíčový souboj a zůstávají tak ve společnosti stejných celků.