Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 451 až 460 z celkem 2414 článků.
2114_Richard_Klima_cecko_Beroun.JPG

Víkendové menu: Náročný víkend pro Ladies a Benfiku

Ladies se chystají na dva venkovní duely. V sobotu se svěřenkyně trenéra Pavla Doubka utkají s domácím Turnovem, v neděli pak vyjedou do Liberce ke střetnutí s místními Crazy girls. Náročný víkend má před sebou také mužské béčko. Sokolové nejprve v sobotu večer vyzvou doma houževnaté liberecké pantery a víkend zakončí duelem v Železném Brodě se Sokolem Koberovy. Hrát budou i další vinohradské týmy včetně juniorů.

2113_stepan_cuda_daniel_maxa_skv_chodov.jpg

Špatná koncovka a výpadek ve druhé třetině. Sokolové prohráli s Chodovem

Na tenhle zápas nebudou ofenzivní hráči Vinohrad vzpomínat v dobrém. Všichni střelci si totiž vylámali zuby na skvěle chytajícím Karlu Hodíkovi. A právě chodovský gólman má velkou zásluhu na tom, že Vinohradští v 17. kole Livesport Superligy doma prohráli s Chodovem 0:7. Hosté odskočili zejména ve druhé části, kdy proměnili přesilovku a vsítili celkem pět gólů.

2111_skv_boleslav_fiala_cuda_stuchlik.jpg

Poslední zápas před repre pauzou v pátek večer proti Chodovu

Na tři týdny dojde k přerušení nejvyšší florbalové soutěže z důvodu konání mistrovství světa. Poslední duel před reprezentační přestávkou sehrají sokolové v pátek večer, kdy se v domácím prostředí představí od 20 hodin proti Chodovu. V prvním vzájemném střetnutí SKV podlehlo celku z Jižního Města 7:13.

2110_jan_prochazka_skv_ostrava_gol.jpg

Vysoký počet střel, málo gólů. Zlobí nás produktivita, ví Procházka

36 střeleckých pokusů vyslali sokolové na libereckého brankáře Daniela Mücka. Pouze dvě ale skončily v síti. Jednu z nich obstaral rychlý útočník Jan Procházka, který v posledních zápasech nastupuje ve třetím útoku. Jak se třetí formace sehrává a co bude třeba předvést v pátečním střetnutí s Chodovem?

2109_liberec_skv_pavel_hajek.jpg

Ani podruhé v sezoně sokolové na Liberec nevyzráli

Doma prohra 2:7 a stejný výsledek i na severu Čech. Sokolové ani ve druhém vzájemném střetnutí s Libercem neuspěli a domů se vracejí bez bodu. Rozhodla poslední třetina, ve které Liberečtí vsítili čtyři trefy. O jediné dva zásahy Vinohrad se v zápase 16. kola Livesport Superligy postaraly Jan Procházka a Štěpán Švejda.

2108_klapa_lineup_skv_ostrava.jpg

Víkendové menu: Áčko hraje v Liberci, junioři doma s Bohemkou

Mužský A tým vyhlíží další důležitý zápas základní části Livesport Superligy. Svěřenci koučů Kotlase a Bouši se v rámci 16. kola nejvyšší soutěže představí na hřišti FBC Liberec. První vzájemné utkání dopadlo jasně v prospěch Severočechů, sokolové jim tak mají co vracet. Ve hře bude kromě A týmu dalších osm vinohradských celků včetně juniorů, kteří se opět ukážou v domácím prostředí.

2107_marek_pastika_prague_games_2021_trebesin.jpg

Shrnutí týdne: Junioři vyhráli dvakrát za sebou, Benfika o náskok přišla

Na sobotní domácí porážku s FbC Plzeň dokázali junioři SKV odpovědět skvěle. V následném střetnutí s plzeňskou Slavií prožili skvělou první třetinu a nakonec zvítězili těsně 5:4. Na státní svátek pak svěřenci Miroslava Purkrábka přetlačili houževnáté Štíry z Českých Budějovic a zapsali druhou výhru v řadě. Dobře nakročeno měla také Benfika, ta ale nakonec svůj náskok neudržela a ve Rtyni prohrála po nájezdech.

2106_karel_santora_skv_pardubice.jpg

Brankář Karel Šantora: Musíme být v zápase po celou dobu

Při absenci Petra Musila se stal Karel Šantora jasným vládcem vinohradského brankoviště. A zejména v pondělí proti střešovickému Tatranu se mu zadařilo. Za svůj výkon byl vyhlášen nejlepším hráčem SKV. Také ve středečním duelu zapsal několik důležitých zákroků, byť to nakonec na body nestačilo. Ostrava totiž v důležitém utkání vyhrála 8:7.

2105_ondix_stuchlik_fbc_ostrava_skv.jpg

Přestřelka s Ostravou v neprospěch SKV

Vedli 2:1, 4:3 a 5:4, v závěru srovnali na 7:7, přesto sokolové nedokázali vytěžit z utkání 15. kola Livesport Superligy body. Ostrava rozhodla gólem z 53. minuty a nakonec si z Rieger arény odvezla vítězství 8:7. Už v neděli se Vinohrady představí v rámci nejvyšší soutěži znova, tentokráte na hřišti Liberce.