Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 441 až 450 z celkem 2414 článků.
2124_Sokoli_Pardubice_Kellneberger.jpg

Na závěr kalendářního roku dvě porážky

Sokolové nezakončili kalendářní rok 2021 úspěšně. Nejprve v pátečním 18. kole podlehli Black Angels vysoko 6:13 a následně nedokázali bodovat ani v nedělním duelu 19. kola na hřišti Pardubic. Východočeši skvěle zvládli první dvě třetiny utkání a nakonec dokráčeli k výhře 9:4. Pro SKV to znamená jediné - Vinohradští půjdou do nového roku z poslední příčky Livesport Superligy a budou se v lednu snažit dosavadní výsledky vylepšit.

2123_katerina_bartunkova_ladies_vanoce_2019.jpg

Víkendové menu: Ladies zvou na vánoční zápas s Ústím!

Poslední hrací víkend v letošním kalendářním roce bude mít vánoční nádech. Ladies se v sobotu 17 hodin utkají v domácí Rieger aréně s Ústím a zápas bude skýtat kromě té správné sváteční atmosféry také doprovodný program. Přijďte tedy holky v sobotu večer do vinohradské sokolovny podpořit! V neděli se pak na domácí půdě představí znovu, a sice proti České Lípě. Po nich víkend uzavře duel Benfiky s florbalovou akademií z Mladé Boleslavi.

2122_petr_musil_stepan_cuda_chodov.jpg

Zpátky do superligového kolotoče! V pátek s Black Angels v Rieger aréně

Ačkoliv budou sokolové v pátek v duelu s Black Angels vedeni jako hosté, představí se na tradiční domácí půdě. Pro utkání 18. kola Livesport Superligy si totiž andělé vypůjčí vinohradskou Rieger arénu. Pro hráče SKV půjde o velmi důležité střetnutí. A další bude následovat hned v neděli, kdy se svěřenci koučů Kotlase a Bouši vydají na hřiště Pardubic.

2121_dorostenky_divaci_pg_2021.jpg

Shrnutí víkendu: Dorostenky se dvěma výhrami, starší žáci kousek od postupu

Dorostenky SKV se v posledních duelech prezentovaly skvěle! Nejprve v derby s Bohemians B vyhrály po nájezdech a následně zdolaly Kladno 3:1. Už potřetí v sezoně se tak stalo, že svěřenkyně kouče Šimona Krále odcházely z turnaje se dvěma výhrami. Blízko k postupu do 4. koše měli starší žáci, ale ve finále nestačili těsně na Kralupy a po prohře 1:2 zůstávají v 5. výkonnostním patře.

2120_zapas_michal_kotlas_david_bousa_2021.jpg

Koučové Kotlas a Bouša: Tým si sedl v kabině, to je potřeba přetavit na hřiště!

Třítýdenní přestávku využili trenéři SKV k ladění jednotlivých herních situací a do svých svěřenců se snažili napumpovat také kondici. Michal Kotlas a David Bouša už vyhlížejí zbytek základní části, ve kterém se sokolové budou snažit ukořistit 10. příčku. Ta by znamenala postup do play off. Oba koučové Vinohrad věří, že tým na to má.

2118_mladsi_zaci_turnaj_prosinec.jpg

Víkendové menu: Mladší žákyně a elévové na domácí půdě

Elévové v sobotu a mladší žákyně v neděli! Tyto dva vinohradské týmy se o nadcházejícím víkendu představí v domácí aréně, a to konkrétně v menším dorostovém sálu. Ve hře budou i oba celky starších žáků. A v sobotu se představí také dorostenky, které vyzvou rezervu Bohemians a Kladno. Všem hráčům a hráčkám držíme palce!

2119_martin_solaja_junior_acko.jpg

Kapitán juniorů Martin Šolaja: Naše výkony jsou kolísavé

Čtyři výhry a sedm porážek. Taková je dosavadní bilance juniorů v základní části 1. ligy juniorů. Naposledy se sokolům nepodařilo přivézt body z Ústí nad Labem a z České Lípy. Kalendářní rok 2021 zakončí Vinohradští předvánočními duely s Karlovými Vary a Chomutovem.

2116_juniori_solaja_prague_games_2021.jpg

Víkendové menu: Juniory čekají výjezdy do Ústí a České Lípy

V sobotu do Ústí, v neděli do České Lípy. Takový je program vinohradských juniorů v rámci 1. ligy. Sokolové by chtěli odčinit nezdar z posledního víkendu, kdy doma těsně nestačili na Plzeň. I další kategorie budou mít napilno. Do boje se pustí například juniorky nebo dorostenci. Už v pátek večer víkend načne Benfika, která doma přivítá Falcon. V neděli v Radlicích se pak představí céčko.

2115_dorostenky_turnaj_listopad.jpg

Shrnutí víkendu: Benfika s šesti body, výhru slavily i dorostenky

Mužské béčko se vrátilo na vítěznou vlnu. Nejprve na domácí půdě zdolalo houževnaté pantery z Liberce 7:5, přičemž za soupeře nastoupilo několik bývalých superligových hráčů. V neděli pak Nigrin a spol. vyvezli všechny body z Železného Brodu, kde porazili Koberovy 7:4. Cenné čtyři body zapsaly do tabulky dorostenky. 12 góly zasypaly Ladies Turnov, ve druhém utkání víkendu však nestačily na dobře připravený Liberec.