Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 511 až 520 z celkem 2414 článků.
2053_Cabejsek_Sindelar_Tatran_2021.JPG

Tatran se v Rieger aréně prezentoval dobrým výkonem a odváží si výhru 11:2

Na úvod nového superligového ročníku čekala svěřence koučů Kotlase a Bouši těžká práce. Střešovický Tatran nasázel během tři pohárových střetnutí do branek soupeřů 45 gólů a přítomnost nových (v případě Marka Beneše staronových) forvardů byla na hřišti znát. Sokolové se v úvodní třetině 1. kola Livesport Superligy ještě drželi, ale ve zbytku střetnutí už nedokázali hostům konkurovat. Výsledkem je prohra 2:11.

2052_lancik_2021_kapitan.jpg

Naše hra by měla být sebevědomá, říká nový kapitán SKV Lukáš Lanc

Patří k nejzkušenějším hráčům SKV a v A týmu je také služebně nejstarší. Před sezonou převzal od Ondřeje Stuchlíka kapitánskou pásku, a do nové superligové sezony proto Lukáš Lanc povede tým jako lídr. Jak ale sám říká, doufá, že to nebude o jednotlivcích, nýbrž o celku. Hra SKV by v nové sezoně měla být jak dostatečně efektivní, tak sebevědomá.

2051_juniori_solaja_urbanek.jpg

Víkendové menu: Historický moment pro juniory, v akci budou i Ladies

Juniorský tým SKV se poprvé v historii klubu zapojí do nejvyšší celostátní soutěže. Sokolové vstoupí do kvalifikace CE ligy duely na hřištích Karlových Varů a Kladna. Po téměř roce se představí také Ladies. Sezonu v 1. lize načnou domácími bitvami s Týnem nad Vltavou a Soběslaví. V sobotu večer bude v domácí sokolovně hrát také Benfika!

2050_jezek_pohar_sparta.jpg

Letní přestupy: SKV přivedlo hráče na každý post!

SKV se v létě muselo na přestupovém trhu činit. Vinohradské řady totiž opustilo několik zkušených hráčů, a tak bylo potřeba kádr dostatečně doplnit. Do obrany proto přišel David Ježek, útok pak posílili Viktor Kopecký, Štěpán Švejda, Ivan Pergler a Vojtěch Klápa. Brankářskou dvojici utvoří s Karlem Šantorou novic Petr Musil. V nadcházejícím textu vám všechny posily SKV představíme.

2049_stuchlik_skv_liberec_2021.jpg

Vinohrady v neděli načnou nový ročník domácím derby s Tatranem

Sokolové vstoupí do nové sezony Livesport Superligy atraktivním duelem. V neděli se v Rieger aréně utkají od 17 hodin se střešovickým Tatranem. Oba týmy v létě posilovaly své kádry, a tak budou mít fanoušci skvělou příležitost vidět nové hráče konečně v akci v ostrém ligovém zápase!

2047_tereza_kruberova_czech_open_2021.jpg

Ladies jdou v poháru dál. Postup jim vynesly nedělní výkony

V sobotu ženský tým Vinohrad vítězství nevybojoval, v neděli se ale svěřenkyně koučů Doubka a Sigla zvedly a zapsaly dvě důležité výhry. Ty je v konečném zúčtování skupiny C Poháru Českého florbalu posunuly na postupovou třetí pozici. Ve druhém kole se Ladies utkají s plzeňskou Slavií.

2044_pohar_sparta_skv.jpg

Poslední zápas v poháru doma s Ústím

Mužský A tým se dnes rozloučí s letošním ročníkem Poháru Českého florbalu. Svěřenci koučů Kotlase a Bouši uzavřou skupinu vrcholové části domácím duelem s Ústím nad Labem. Zápas je na programu od 19 hodin ve vinohradské sokolovně.