Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 581 až 590 z celkem 2414 článků.
1981_jelinek_stuchlik_skv_bohemians_2021.jpg

Sokolové zakončí týden duelem s Black Angels

Po dvou duelech s Bohemians se Vinohrady utkají s dalším pražským soupeřem. V rámci 21. kola Livesport Superligy sokolové v kbelské sportovní hale vyzvou Black Angels. Duel je na programu v neděli od 18 hodin. První vzájemný střet v aktuálním ročníku skončil vítězstvím „andělů“ 6:5. Podaří se svěřencům koučů Kotlase a Bouši oplatit soupeři tuto porážku?

1980_oliver_gold_skv_bohemians.jpg

Z dvojutkání s Bohemians bez bodu

Dvakrát s Bohemians, dvakrát na Vinohradech a dvakrát porážka. Sokolové nejprve neuspěli v Rieger aréně proti „klokanům“ jako hosté v dohrávce 7. kola a následně jako domácí padli i v zápase 20. kola. V prvním případě prohráli s Bohemkou 4:10, ve druhém 5:14. Už v neděli čeká Vinohradské další duel, tentokráte na hřišti Black Angels.

2046_komentatori_klima_ondrejcik_1.jpg

Komentátoři Gusta Ondrejčík a Ríša Klíma: Jsme sehraná dvojka!

Pandemie koronaviru zamezila divákům vstup na tribuny. A proto jsou na videop řenosy ze zápasů Livesport Superligy kladeny vyšší nároky. Jejich realizace se ujala komentátorská dvojice Gusta Ondrejčík a Ríša Klíma, která s technickou podporou Honzy Brandejse svým hlasem pravidelně doprovází domácí zápasy Vinohrad.

1964_skv_ceska_lipa_2021.jpg

Poslední vteřina připravila SKV o triumf nad Českou Lípou

Pouze jeden bod dokázali sokolové vydolovat z úvodního hracího víkendu Livesport Superligy v novém roce 2021. Nejprve doma prohráli v rámci 17. kola s Českou Lípou 3:4 v prodloužení, přičemž vyrovnávací gól vsítil soupeř vteřinu před koncem základní hrací doby. V neděli pak Vinohradští nestačili v duelu 18. kola na silnou Mladou Boleslav a padli se ctí 2:7.

1961_karel_santora_skv_2020.jpg

Karel Šantora: Dokázali jsme si, že vyhrávat umíme

14 zákroků, první čisté konto v barvách SKV a veledůležitá výhra 3:0 na hřišti Otrokovic. Brankář Karel Šantora výraznou měrou pomohl sokolům odlepit se ze dna superligové tabulky. Vinohradští se před vánočními svátky rozutekli do svých domovů s příjemným pocitem.

1960_liba_nigrin_cvut_czech_open.jpg

Lidé z Rieger arény: Dalibor Nigrin, opora, srdcař a prezident klubu

Nikdo jiný není zosobněním florbalového klubu z Královských Vinohrad tak jako Dalibor Nigrin. Bývalá opora A týmu, v současnosti hráč béčka, ale hlavně obětavý člověk, pro kterého nikdy nebyl problém přiložit ruku k dílu. Nyní oddíl řídí z pozice prezidenta a doufá, že naváže na své předchůdce a klub se zase posune o něco dál.