Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 591 až 600 z celkem 2414 článků.
1958_ondrej_stuchlik_petr_hartman_skv_black_angels.jpg

Boys zakončí kalendářní rok duelem na půdě Otrokovic

Sokoly čeká poslední superligové utkání v roce 2020. V rámci dohrávky 3. kola nejvyšší soutěže zamíří na hřiště otrokovických Panthers. Duel je na programu v sobotu od 16 hodin a sledovat ho budete moci prostřednictvím textového nebo video přenosu.

1957_oliver_gold_hattrick_brno_2020.jpg

První trefa Olivera Golda v SKV: Chceme se vrátit do hry!

Na hřišti silných Vítkovic nastoupil Oliver Gold v útoku společně s Lukášem Gregorem a Danielem Cabejškem. A duel se tomuto útoku vydařil. Sám Gold se navíc gólově prosadil a zaznamenal premiérovou trefu v SKV po svém letním příchodu z Hattricku Brno. Mladý florbalista doufá, že se sokolům povede na slušný výkon navázat v nadcházejícím duelu v Otrokovicích.

1954_skv_tatran_2020_tv_utkani.jpg

Sokoly čeká výjezd na hřiště Vítkovic

Vinohradští mají před sebou zajímavou výzvu v podobě střetu se sedminásobným mistrem České republiky. V neděli se v rámci 11. kola Livesport Superligy od 16 hodin představí na půdě Vítkovic. Sobotní utkání s Mladou Boleslaví bylo kvůli výskytu koronaviru v týmu soupeře odloženo.

1953_jirka_buchta_2020_skv_tatran.jpg

Pozápasové ohlasy: Spartě pomohly přesilovky, Tatran drama nepovolil

Dva zápasy, dvě porážky. Sokolové proti Spartě a Tatranu neukořistili ani bod. Zejména nedělní duel na Podvinném Mlýně však může svěřence koučů Kotlase a Bouši velmi mrzet. Nad městským rivalem totiž Vinohradští třikrát vedli, přesto nezískali ani bod. Proti Tatranu museli dotahovat už od začátku a favorit si nakonec nenechal výhru utéct.

1952_skv_tatran_2020_ondix.jpg

Pražská derby sokolům body nevynesla

Ani proti Spartě a ani proti Tatranu sokolové neuspěli. Na Podvinném Mlýně sice v neděli vedli nad domácími sparťany postupně 2:0, 3:2 a 4:3, o vedení ale v závěrečné části přišli a padli 4:5. V televizním duelu s Tatranem museli Vinohradští dohánět manko už od začátku a nakonec v závěru střetnutí pouze zdramatizovali. Prohru 5:8 však neodvrátili.

1951_online_trenink_elevove_2020.jpg

Mladí sokolové nezahálí ani během nepříznivé situace!

Individuální plán, společné online tréninky, taktické porady, návody, jak zlepšit techniku, nebo charitativní běhy. Tak pestrý je výčet činností, kterými mladí florbalisté a florbalistky SKV vyplňují svůj čas v době, která nepřeje sportování. V následujícím textu jsme se snažili shrnout situaci ve vinohradské mládeži.

1949_daniel_cabejsek_bohemians_otrokovice.jpg

Z Bohemians přichází do SKV na hostování Daniel Cabejšek

Před nadcházejícím superligovým víkendem hlásí Vinohrady posilu! Do Rieger arény přichází z Bohemians na hostování Daniel Cabejšek. Představit se může vinohradským příznivcům už v nedělním duelu na hřišti pražské Sparty nebo v pondělním TV utkání.