Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 601 až 610 z celkem 2414 článků.
1948_lukas_gregor_skv_black_angels_2020.jpg

Lukáš Gregor po dvou porážkách: Bude třeba zlepšit téměř vše

Sokolové prožili nepovedený restart Livesport Superligy. Do hry vstoupili dvěma porážkami, ačkoliv především v domácím duelu s Black Angels měli k bodům v jednu chvíli opravdu blízko. Po individuální stránce se dařilo útočníkovi Lukáši Gregorovi. Vinohradský kanonýr ale pochopitelně spokojen být nemůže.

1947_jan_prochazka_skv_black_angels_2020.jpg

Nevydařený restart. Sokolové prohráli v superlize s Black Angels i Českou Lípou

Livesport Superliga se po pauze způsobené koronavirem konečně naplno rozjela. Vinohrady si však na první bodový zisk po restartu budou muset ještě počkat. V sobotu nadějně rozehrály partii s Black Angels, posléze však přišly o třígólové vedení a nakonec padly 5:6. V neděli pak sokolové nedokázali konkurovat České Lípy a ze severu Čech odjeli s porážkou 5:11.

1944_boys_superliga_pardubice_2020.jpg

Superliga konečně zpět! Vinohrady v sobotu vyzvou Black Angels

28. září sehráli sokolové poslední zápas v rámci nejvyšší soutěže. Od té doby se museli uchýlit nejprve ke skupinovým tréninkům a následně k individuálním. Až nedávno bylo možné naplno obnovit tréninkovou činnost v hale. V sobotu čeká Vinohradské první soutěžní zápas po dlouhé dvouměsíční odmlce.

1942_jan_prochazka_2_pardubice_2020.jpg

Jan Procházka se na čas přesouvá do norského Greakeru

V souvislosti s přerušením florbalových soutěží v Česku se roztrhl pytel s přestupy na sever. A jeden z hráčů míří do Skandinávie také z našeho klubu. Jan Procházka bude dočasně nastupovat za norský Greåker Bulldogs IBK.

1940_jan_linhart_skv_tatran_2020.jpg

Útočník Jan Linhart se přesouvá na Kladno

Není to letos jenom o příchodech. Dres mění dlouholetý útočník SKV Honza Linhart, který bude nově nastupovat za tým kladenských Kanonýrů. Tam se po několika letech opět potká s koučem Janem Pazderou, za nímž je rovněž výrazná vinohradská minulost.

1939_petr_hartman_pardubice_2020.jpg

Sokolové najeli na režim individuálních tréninků

Vzhledem k dalšímu zpřísnění vládních opatření v boji proti koronaviru najel nově mužský A tým na režim čtyř individuálních tréninků týdně. Koučové vinohradského áčka Michal Kotlas a David Bouša chtějí nadcházející období využít ke kondičnímu restartu. Co dalšího řekli o nastalé situaci?