Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1191 až 1200 z celkem 2415 článků.
1351_SKV_vs._Start_oslavy.jpg

Výhra oslavy neozdobila. Boys prohráli se Startem v prodloužení

Dlouho se derby s pražským Startem vyvíjelo pro Vinohrady dobře, jenže pak soupeř stáhl dvoubrankové manko a v prodloužení zásluhou Stejskala rozhodl o osudu utkání. Zápas spojený s oslavami 20. výročí od založení klubu sledovalo v Rieger aréně 315 diváků!

1350_Ladies_Peta_Truneckova.jpg

Panthers potvrdili play off, Ladies musí přidat

Především mizerná první třetina (0:5) stála vinohradské florbalistky body v duelu s pražskými Panthers v předvečer oslav 20. výročí klubu. A ani zlepšený výkon v druhé pasáži už s výsledkem nic nezmohl. Ladies tak před play down zapisují další prohru 3:8 a dál hledají formu.

1345_Barbora_Sadkova.jpg

Barbora Šádková: Za 5 let Ladies udělaly velký pokrok

Barbora Šádková je v Riegrových sadech už od postupu do extraligy. Ve své kariéře si zahrála také v Karlových Varech nebo ve Vítkovicích. Nyní je jednou z opor týmu a v rozhovoru se ohlíží za svým pětiletým působením v SKV.

1347_Cecko_Risa_Misa.jpg

Víkendové menu: Céčko o důležité body v Rieger aréně!

Mužský C tým bude zítra od 10:30 a 14:30 svádět boj o další body v rámci regionální ligy. Céčko se představí na domácí půdě v Rieger aréně. O víkendu se představí také obě družstva starších žáků a v neděli se po delší době zapojí do hry také junioři!

1342_Jakub_Zan.jpg

Z Kladna se dvěma body

Dvakrát měli sokolové slibné vedení. Poprvé 3:0, podruhé 5:3. Přesto nedokázali zápas na Kladně dovézt do vítězného konce po 60 minutách. A tak rozhodl až v prodloužení Ondřej Stuchlík.