Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1321 až 1330 z celkem 2415 článků.
1219_Ladies_Sadkova_Vitkovice.jpg

Ladies v oslabené sestavě padly s Ostravou

Ženské áčko zatím na první body čeká marně. V neděli ve 3. kole extraligy žen nestačilo na Ostravu a doma prohrálo 0:14. Ostravanky o své výhře rozhodly prakticky už v úvodní části, kterou vyhrály 4:0 a i ve zbytku utkání směřovaly k triumfu.

1220_Boys_Kapi_vyhra.jpg

Druhý domácí zápas, druhý výhra! Boys zdolali MVIL

Na domácím hřišti jsou zatím svěřenci Michala Pazdery stoprocentní! V sobotu zdolali ostravský MVIL vysoko 8:2 a po třech zápasech mají na kontě v prvoligové tabulce šest bodů, což je řadí na druhou příčku za vedoucí Litvínov!

1214_Dorostenci_Turnaj_Finsko.jpg

Dorostenci ve Finsku: Byl to super zážitek!

V první polovině září vyrazili dorostenci na turnaj do Finska, kde nakonec obsadili pěkné druhé místo. Jaké si z něj odnesli zážitky? Co jim utkvělo v paměti nejvíce? Odpovídali hráči Jan Müller, Marek Paštika a Hieu Nguyen.

1213_Dorost_Tribal_Cup.jpg

Finsko pro začátečníky a mírně pokročilé - SKV manuál pro Tribal Cup 2018

Mám radost, že na historicky 1. zahraniční zájezd SKV mládeže do Finska míří zrovna dorostenci. Je to dobrá parta, s kterou jsem si ve stržích užil pěkné 2 roky a když tenkrát na začátku už 3. den Prague Games pochopili, že k průchozím šatnám klíče nedostanou, věřím, že jsou na svět připraveni.  

1215_Starsi_zaci.JPG

Starší žáci odstartovali sezonu udržením

Premiérové turnaje nové sezóny mají za sebou oba týmy starších žáků. Jak áčko v Králově Dvoře, tak béčko v Benešově, dokázaly o víkendu ukořistit shodně jednu důležitou výhru, což při vývoji obou turnajů znamenalo v obou případech udržení třetího respektive osmého koše.

1211_Ladies_Vejvodova_Lingova_Honzova.jpg

Ladies neúspěšné i proti Pantherkám

Očekávaný souboj odvěkých rivalů skončil téměř jednoznačně pro domácí tým. Pantherky se prokázaly svou aktivitou a Ladies narazily na chátrající koncovku.