Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1671 až 1680 z celkem 2415 článků.
865_Agnes_Dobisikova.jpg

Anežka Dobisíková: Naše hra se za poslední měsíce dost zvedla

Anežka Dobisíková k nám přišla v průběhu podzimu na hostování z Bohemky. Rozšířila tak v týmu počet hráček se zelenobílou minulostí. A také notně zvýšila konkurenci, jelikož se ihned zařadila do základní sestavy. Teď by mladá útočnice ráda pomohla Sokolu k posunu na vyšší příčky.

862_Bicizz.jpg

Ženy B bez ztráty kytičky, mužské céčko bod od čela

Vinohrady mají za sebou víkend plný zásadních střetů. Vedle domácího turnaje elévů se spolu utkaly obě ženské rezervy. Mužské céčko bojovalo o vrchol tabulky a junioři stále drží naději na záchranu před sestupovými boji. Další turnaj mají za sebou starší žákyně.

863_Natov_Bolka_Raiter_Stepan.JPG

Úvodní třetina rozhodla. Vinohrady padly v Boleslavi 5:11

Běžela 19. minuta první třetiny a SKV už prohrávalo 1:6. Ačkoliv pak svěřenci Martina Hovořáka duel nezabalili a ještě přidali do boleslavské branky pár gólů, výsledkem je porážka 5:11. Vinohrady tak s definitivní platností míří do play down.

861_logo_skv.jpg

Doma je doma

23. ledna 2016 se Rieger aréna rozsvítila už v půl osmé ráno. Naši elévové pořádali florbalový turnaj na domácí půdě, a přesto, že šlo pro elévy o prvotní zkušenost s pořádáním, zhostili se toho na výbornou.

860_Peta_Honzova2_1.jpg

Ladies prohrály v Židenicích 0:6

Zatímco první vzájemný zápas s Židenicemi skončil pro Vinohrady vítězně, ten druhý se nevydařil. Ladies podlehly svému brněnskému sokovi 0:6, přičemž se po celý zápas střelecky trápily a za brankovou čáru neprošla ani jedna z 28 střel.

858_SKV_Rencin_Bina_Raiter_Stuchlik.jpg

Muži se utkají s vicemistrem, ženy jedou do Židenic

Oba dva elitní týmy se o nadcházejícím víkendu představí na cizích hřištích. Mužské áčko čeká soupeř z kategorie nejtěžších, tedy vedoucí tým superligy a vicemistr Mladá Boleslav. Ženy se pro změnu utkají s devátými Židenicemi, které dokázaly v prvním vzájemném měření sil porazit.