Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1981 až 1990 z celkem 2417 článků.
551_logo_skv.jpg

Benfika zvítězila ve dvou přestřelkách

Hrstka diváků mohla být svědkem 34 branek během dvou zápasů. Benfika si zapsala do tabulky pět bodů po výhře nad Nymburkem na nájezdy a v základní hrací době nad rezervou Startu98

550_logo_skv.jpg

Zápas spálených šancí ovládla Olomouc

Ladies se netradičně v úterý vypravily do vzdálené moravské metropole bojovat o důležité body. Opět nezvládnutá druhá třetina a trestuhodně nevyužité přesilovky znamenají další prohru.

549_logo_skv.jpg

SKV z Ostravy neveze ani bod

S myšlenkou na bodový zisk odjížděli hráči SKV na utkání 7. kola Autocont Extraligy do Ostravy. Jenže zůstalo jen u očekávání.

548_logo_skv.jpg

Bohemka si odvezla ze Sokola 3 body

I přes zlepšenou 1. třetinu Ladies znovu nedokázaly udržet tempo celé utkání. Tentokrát je zklamalo druhé dějství, díky kterému prodloužilo období bez získaného bodu a na kontě mají stále pouhé 3

546_logo_skv.jpg

Ženy nevyrovnaným výkonem podlehly Elite

Ladies opět potopila nepovedená 1. třetina a i přes enormní tlak ve třetím dějsství nedokázaly ztrátu smazat. Nakonec v pražském derby hostujícímu týmu z Elite podlehly.

542_logo_skv.jpg

Benfika podlehla rezervě Bohemians

Mužské béčko neprožívá příliš úspěšný vstup do sezony, o víkendu se zrodila již druhá prohra během tří utkání, tentokráte byla jejich katem rezerva pražských Bohemians.