Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 291 až 300 z celkem 355 článků.
565_logo_skv.jpg

Ladies nevyzrály na Tatran

Měl to být zápas získaných bodů, ale opět se dostavilo pouze zklamání. Ženy A v pražském duelu se Střešovicemi nedokázaly ve třetí třetině udržet gólový krok a soupeři podlehly 3:5.

558_logo_skv.jpg

Herbadent deklasoval Vinohrady

Několikanásobný mistr si nebral s domácími servítky a rozdrtil je rozdílem třídy. Nadělil Sokolkám dvouciferný počet branek, a i tak odjížděl se svým výkonem nespokojen.

550_logo_skv.jpg

Zápas spálených šancí ovládla Olomouc

Ladies se netradičně v úterý vypravily do vzdálené moravské metropole bojovat o důležité body. Opět nezvládnutá druhá třetina a trestuhodně nevyužité přesilovky znamenají další prohru.

548_logo_skv.jpg

Bohemka si odvezla ze Sokola 3 body

I přes zlepšenou 1. třetinu Ladies znovu nedokázaly udržet tempo celé utkání. Tentokrát je zklamalo druhé dějství, díky kterému prodloužilo období bez získaného bodu a na kontě mají stále pouhé 3

546_logo_skv.jpg

Ženy nevyrovnaným výkonem podlehly Elite

Ladies opět potopila nepovedená 1. třetina a i přes enormní tlak ve třetím dějsství nedokázaly ztrátu smazat. Nakonec v pražském derby hostujícímu týmu z Elite podlehly.

540_logo_skv.jpg

Ladies schytaly debakl na Chodově

Tým z Jižního Města až po uši nabušený juniorskými i ženskými reprezentantkami si rozhodně nebral servítky a udělal s Vinohrady ve čtvrtém kole extraligy krátký proces.

535_logo_skv.jpg

Ladies chyběla produktivita

Ženské áčko v sobotu změřilo síly s Crazy Girls z Liberce, ale bohužel nevyužilo domácího prostředí k zisku dalších bodů. Liberec přehrál SKV hlavně v první třetině.